subheaven tekstitys plugin

Palautteita sivuston toimintaan liittyen ja toiveita uusista toiminnoista

subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja jake1981 » Su Helmi 14, 2016 12:06 am

Heipä hei.

Sain tuossa viimein kovalevy palvelimen asennettua ja jokseenkin viimeisteltyä omaan tarpeeseen ja tuli siihen pari pluginia asennettua, mm. plex, transmission ja sickrage. Nämähän toimivat nyt sillä tavalla kivasti yhteen, että kun älytelkussa on plex clientti asennettuna ja joku seuraamistani sarjoista saa uuden jakson, sickrage, lähettää transmissionille käskyn ladata sen ja sen jälkeen hakee siihen tekstit ja sitten siirtää sen lopulta kansioon, jota plex palvelin "jakaa" (tai käyttää lähteenä transkoodaukselle), ja antaa plexille tiedon, että nyt olisi aika päivittää kirjasto, jonka jälkeen minä istuskelen telkkarin edessä ja huomaan, että hei, uusi supernatural olisi näemmä katseltavissa.

Näin siis optimi tilanteessa. Tosiasia ei ole ihan niin yksinkertainen. Subheaven on ehdottomasti suosikkini tekstitysten lähteenä, mutta sickrage ei tue subheavenia, eikä montaa muutakaan paikkaa- opensubtitlesia tukee ja.. Se pelaa ihan ok, joskin sieltä tulevat subit ovat huomattavasti laadultaan huonompia, ja tänään huomasin, että osassa on jopa markkinointi viestejä :evil:

No sickrage on toteutettu pythonilla, joten asialle voi ehkä tehdä jotakin. Itsessäni on aavistus bittinikkarin verta, joten asian voisi EHKÄ korjata, riippuu siitä, että miten monimutkainen tuo tekstitysten metsästys prosessi todellisuudessa ko. softassa on-- Pikaisesti vilkaisin, että on niin pitkä skripti, että palaan asiaan, kunhan saan tietää, onko sen koodin lukeminen alkuunkaan ajankäytön arvoista..

No joka tapauksessa, haluaisin tietää hieman tämän sivuston rakenteesta lisää, koska moista pluginia ei nykytiedoilla VOI rakentaa; jotta homma onnistuisi, pitäisi saada haettua jotenkin sarjan nimellä ja tuotantokausi/jaksonumero yhdistelmällä tuloksia. Ja siinähän tulee juuri ensimmäinen ongelma, haku täällä toimii pelkällä sarjan nimellä :/

Seuraava ongelma on tulos; siinä pitäisi olla määritettynä versio johon se sopii, esim. x264-LOL eztv, fum, jne..

Sekin selviää täältä vasta, kun tekstitys on ladattu ja sitten tiedostonnimestä näkee tämän tiedon.

---

Olisi kohtuutonta pyytää muuttamaan järjestelmää, koska ei ole satavarmaa saanko ko. pluginin koskaan tehtyä, ja vaikka saisinkin - se olisi aina pelkkä käyttäjän itseasennettava patchi, sickrage on kansainvälinen/ulkomainen sovellus, joten olisi hyvin epätodennäköistä, että patchini päätyisi ns. mainstream jakeluun. Olen vuosien aikana tuottanut githubiin ja muualle kaikenlaista pientä kivaa, ollut aktiivinen jäsen mm. openwrt yhteisössä ja monessa muussa projektissa, mutta huonoihin puoliini kuuluu myös se, että usein en tule päivittämään tuotoksiani, vaan julkistan esim. githubissa tuotokseni ja toivon, että päivittämisestä huolehtii jatkossa, joku muu, johan minä tein ison työn, kun tein sen kerran toimivaksi, nyt kun systeemit ovat muuttuneet, jonkun pitäisi korjata se uudelle versiolle, tai sivustossa jokin muuttuu..

No joka tapauksessa, eräs toinen sivusto, jolla tekstejä voi etsiä, myös suomeksi- on subsearch.org ja se kykenee hakemaan tekstejä myös täältä subheavenista, ja jaksonkin voi määritellä, homma pelaa, hakutuloksen päälle, kun laittaa kursorin, tulee popup esiin, joka kertoo versiot, joihin tekstit sopivat. Olisikin paljon fiksumpaa tehdä haku agenttini käyttämään subsearchia, mutta tässä on pieni ongelma: siltä sivustolta ei saa suoria latauslinkkejä, vaan johdatuksen palvelun sivulle, ja niitä palveluita on niin paljon, etten voi kaikkiin tehdä tukea, joten sekään ei onnistu..

Mutta tästä tuli mieleeni, että miten on muuten mahdollista, että subsearch.org pystyy hakemaan tekstityksiä subheaven sivustolta? Ja saa myös tekstityksen version? Voisin käyttää ehkä subsearch.orgia jos voisin määritellä että haetaan vain subheaven sivustolta, mutta taas tuli stoppi siinä, mutta minulla on syytä epäillä, että ko. sivustojen kaltaisia sivustoja varten on tehty piilotettu haku, jolla saan nuo tarvittavat tiedot.. Olisikohan tästä hausta mahdollista saada hieman lisätietoja??

On olemassa myös seuraava mahdollisuus: tämän sivuston ylläpitäjä syöttää käsin ko. tiedot subsearchiin, joten taas iskin kirveeni kiveen.. Mutta kannattaahan sitä kysyä, jos vaikka näin ei olisikaan.. Mutta siltäkin varalta, että jos näin on; niin mille kaikille sivustoille ylläpitäjä ilmoittaa uusista teksteistä? Ehkä voin käyttää jotain noista haku palveluista....
jake1981
 
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 3:14 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja Slugge » Su Helmi 14, 2016 1:55 am

Puolet tekstistä meni ohi ja vähän ylikin, mutta subsearchissa on botit, jotka käy tutkimassa eri sivustojen uusia julkaisuja. Niiden toiminnasta saat parhaiten tietoa, kun otat yhteyden Eagleen, joka toimii subsearchin ja subfinlandin ylläpitäjänä. Eaglella vaan nykyisin tuppaa olemaan heikosti aikaa kummankaan sivun ylläpitoon, että vastaukseen saattaa kulua ehkä muutamakin kuukausi.
Slugge
 
Viestit: 57
Liittynyt: Ke Kesä 13, 2012 4:46 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja jake1981 » Su Helmi 14, 2016 10:37 am

Kiitos tiedosta. Homma vähän kaatuu sitten siihen..

Voisin toki tehdä oman botin, joka seuraisi subheavennin rss-feediä ja lataisi kokeeksi aina kaikki uudet ilmestyvät tekstit ja niiden tiedostoista nappaisi versio tiedon ja sen jälkeen tallentaisi tiedot omaan tietokantaan, mutta projektista tulisi vähän liian monimutkainen lähinnä sen suhteen, että sitä voisi laittaa jaettavaksi, mutta vaikka kukaan ei koskaan lataisi tuotostani, tuskin lähden tekemään tälläistä vain omaa tarvetta silmällä pitäen. Kiitos tiedosta.
jake1981
 
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 3:14 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja jake1981 » Su Helmi 14, 2016 11:25 am

Tutkin vähän tuota hommaa, ja se käyttää subliminal nimistä projektia teksitysten hakuun, joka vaatisi, että tulokset saisi xml formaatissa, jota esim. subsearch ei tue, joten projekti menee kyllä toistaiseksi jäihin..
jake1981
 
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 3:14 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja Tapsa-69 » Su Helmi 14, 2016 11:27 am

Haikailin aiemmin täällä vastaavaa kuviota http://new.showrss.info/timeline tänne, olisi kiva tulla reissusta ja kaikki olisi okay... :mrgreen:
Tosi kyntömies ei subejaan valikoi, musiikkimakuni on hanurista...
Avatar
Tapsa-69
 
Viestit: 108
Liittynyt: To Tammi 15, 2015 6:09 pm
Paikkakunta: Walhalla

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja omaani_en_kerro » Su Helmi 14, 2016 12:51 pm

Miten ne openin tekstit on laadultaan huonompia? Nehän on samat mitä täälläkin sillä erolla, että ne on vain muutettu srt muotoon.
omaani_en_kerro
 
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Syys 05, 2014 9:23 am

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja jake1981 » Su Helmi 14, 2016 3:35 pm

Niissä usein lukee mihin versioon sopivat. Ja sitten eivät sovikaan.
Että siinä mielessä huonommat :)

Hei, minä tein sen pluginin.

Sickrage käyttää tekstitysten hakuun sovellusta Subliminal, joka on Periscopen fork. En saanut subliminalia toimimaan järjestelmässäni, mutta periscopen sain, joten tein pluginin siihen. En tosin saanut sitä pelaamaan sickrage;n kanssa.

Mutta työn alla.. Työn alla..

Jotta saan tarvitsemani tiedot, se etsii nyt sitten tuolta subsearchistä, ja sieltä perustuviin tietoihin nojaten luo download linkin, hakee tiedoston zippinä ja purkaa sen.. No se teknisestä jargonista, pluginini toimii. Tukee tosin subsearchin kautta toistaiseksi vain subheavenia, mutta siinä on ominaisuus, jonka avulla se osaa erotella hakutuloksista vain subheavenin, ja myöhemmin tähän voi lisätä myös muita, riippuen näiden muiden sivustojen rakenteesta.

Joka tapauksessa, laitoin sickrage;n ylläpidolle pluginini ja pyynnön ohjeista, millä saan tämän lisättyä järjestelmään siten että homma toimisi. Sivulla on myös liitteenä tekemäni plugini jos python kiinnostaa jotakuta. Saattaa tosin vaatia, että on kirjautuneena ko. foorumille, mutta eiköhän halukkaat osaa tunnukset tarvittaessa luoda..

Tässä linkki: https://sickrage.tv/forums/forum/main-category/feature-requests/33521-another-subtitle-service-scraper
jake1981
 
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 3:14 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja Tapsa-69 » Ma Helmi 15, 2016 11:44 am

omaani_en_kerro kirjoitti:Miten ne openin tekstit on laadultaan huonompia? Nehän on samat mitä täälläkin sillä erolla, että ne on vain muutettu srt muotoon.


:ugeek:

Roikkuupi siitä käyttääkö sub- vai srt-muotoisia subeja tms. ja millä toisto-ohjelmalla; toisella ajastus OK, toisella päin helvettiä, että sillei... siksipä vlc, bsplayer, kmplayer jne. +++ Subtitle Workshop...
Tähän kun sotketaan Media härvelit ja softat, on soppa valmis... :twisted:

Joku über-asiantuntija voisi valaista meitä vakan alla piilottelevia... ;)
Tosi kyntömies ei subejaan valikoi, musiikkimakuni on hanurista...
Avatar
Tapsa-69
 
Viestit: 108
Liittynyt: To Tammi 15, 2015 6:09 pm
Paikkakunta: Walhalla

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja jake1981 » Ma Helmi 15, 2016 5:59 pm

Noniin.. Päivitystä projektiin..
Plugin, jonka tein ei ole yhteensopiva subliminalin eikä sickragen kanssa.
Skriptiä on päivitetty hurjasti ja kehitys jatkuu; nyt se osaa ladata myös subfinlandin tekstit.

Pari muuttujaa on vielä, ennen kuin mitään valmista voin antaa jakoon. Hyvällä tuurilla viikonloppuna :)

Tosin, se toimii periscopessa. Joka ei ole sickragen kanssa yhteensopiva. Mutta periscopen voi asentaa erikseen ja laittaa torrent-done skriptiin transmissioniin. Tämä aiheuttaa sen, että kun torrent on ladattu; periscope hakee sille tekstit subheaven tai subfinland sivustoilta. Jos ei löydy; se hakee ne sitten sickragen lähteistä, kuten opensubtitles jne. Ainakin teoriassa näin.

Vielä siis tuki sille puuttuu että subsearch ei löytänyt tekstejä, olen lähinnä keskittynyt tähän asti tekstien löytymiseen ;) sekä pari logiikka parannusta.

Huonot puolet: uudet jaksot ovat ladattavissa ennen kuin tekstit ovat saatavilla näiden sivustojen kautta. Ehkä puukotan lisää tuota sickragea. No oli miten oli: yksi periscope plugini tulossa :)
jake1981
 
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2014 3:14 pm

Re: subheaven tekstitys plugin

ViestiKirjoittaja Tapsa-69 » Ma Helmi 15, 2016 6:28 pm

:?:
Muna vai kana ensin dilemma = kananmuna ongelma ilman aika-avaruuden peukalointia.

Voisiko logiikka huomioida Subheavenin ja Subfinlandin RSS-syötteen (showRSS tapaan)?

https://showrss.info/?cs=help&m=credits

:?

edit: korjattu kirjutusvihre :D
Tosi kyntömies ei subejaan valikoi, musiikkimakuni on hanurista...
Avatar
Tapsa-69
 
Viestit: 108
Liittynyt: To Tammi 15, 2015 6:09 pm
Paikkakunta: Walhalla

Seuraava

Paluu Palautteet ja kehitysideat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa